t Kassie

De jurken van Tramontana zijn al steeds meer verkrijgbaar in verschillende boetiekjes door het hele land. Het is een populair merk bij de kleine damesmodewinkels want ze hebben verschillende collecties van casual tot en met gekleed en dus voor iedereen wat wils. Zoek je een jurk voor op kantoor, voor een dagje uit, of voor een feest. Er is keuze genoeg. Tramontana is een Nederlands bedrijf dat zich richt op vrouwenmode en het heel goed doet in Nederland – er zijn al zo’n 800 verkooppunten – en daarbuiten. Het biedt een perfecte mix van hoge kwaliteit, redelijke prijs en helemaal trendbewust.

De Tramontana jurken zitten gewoon goed in elkaar en zijn flatterend. Dat kan ook niet anders met het gebruik van mooie materialen en een geweldige pasvorm. De Tramontana jurken kunnen opvallen vanwege hun eigenzinnige prints en verrassende details. Als je eenmaal aan de jurken van gewend bent, zal je snel naar het merk terugkeren. Ieder seizoen komen er weer nieuwe modellen, maar er zijn ook ontwerpen die net even up-to-date worden gebracht en als nieuw in een volgende collectie verschijnen. Zo blijft jouw favoriete jurk het hele jaar beschikbaar en helemaal in de mode.

Jurk uit collectie 2017

In de jurken van Tramontana voel je je op-en-top vrouw. De jurken zijn dan ook gemaakt voor actieve en zelfverzekerde vrouwen die met een positieve instelling in het leven staan. Ontbreekt zo’n jurk nog in jouw garderode? Ga dan snel op zoek naar een adres waar de Tramontana jurken verkocht worden en dan zal je begrijpen wat mode met je kan doen. Je curves komen ineens helemaal mooi uit en je perfecte onvolkomenheden worden keurig verbloemd. Je zult ervan gaan stralen omdat het zo goed voelt wat je draagt. Complimentjes zullen zeker volgen.